Видеа

Гражданите ще могат да алармират институциите за храни със спорно качество през нова онлайн платформа.

Ден на отворените градини на Яблена Натура в с. Радотина:
Мими Найденова, агроном: За ползите от биодинамичното земеделие.

Тодор Джиков, председател на Националната асоциация на картофопроизводителите: Какви са основните проблеми в сектор плодове и зеленчуци?

Ексклузивно: Десислава Танева, заместник-председател на Комисията по земеделие в Народното събрание и бивш земеделски министър

Цветомир Стефанов от Чипровци ще ни разкаже как се прави с любов Чипровско пиво

д-р Момчил Неков, зам.министър на Министерството на земеделието и храните

Пътят на българския чай

Традиционите млечни продукти

Единствената биосертифицирана кланица за телешко месо в България

Жасмина Гевезиева-Берова, създател на първите протеинови бонбони на българския пазар

Константин Радев, собственик на „Закусвалня Костенец“: Защо е такава цената на хлебните изделия?

За достъпна и качествена храна ПРЕДСТАВЯ: Доц. д-р Веселин Киров, двм, преподавател в Лесотехнически университет Разговор за предизвикателствата пред професията ветеринарна медицина и за това как се гарантира безопасност на хранителните продукти от фабрика или фермата до дома

д-р Андрей Велчев, Председател на Фондация „За достъпна и качествена храна“: 15 март – Световен ден на потребителите

Проф.дтн.инж.Стефан Дичев: Какво е според науката качествена храна?

Богомил Николов – Изпълнителен директор на Българската национална асоциация Активни потребители: Трябва да има фонд, който да финансира потрбителски дела!

За четвърти пореден път внесохме сигнал за неродности в млечни продукти в Комисията за защита на потребителите

Говори кулинарът: Шеф Николай Немигенчев

Защо е толкова висока цената на хляба?

За достъпните и качествени ябълки от първо лице и собственика на Натурални сокове Багра г-н Георги Разсипийски.

Говори производителят на Chilli Hills Farm „Чили хилс фудс“ производител на люти продукти „Чили хилс фудс“ Александър Кюркиев- основател и собственик на малката компания. За няколко години години Александър Кюркиев превръща лютите сосове Chilli Hills в успешен бранд, който вече присъства и в чужбина.

Биляна Тодорова, Собственик на 1 метър шоколад: Говори производителя

Сигнал до институциите от Фондация “За достъпна и качествена храна” и “Говори потребителят”:

За натуралните сокове!

Тъжната история на това, как се съсипа родното ни селскостопанство, което е било на световно ниво!

Говори д-р Йордан Господинов, Изпълниелен директор и представляващ Асоциация на производителите на рибни продукти БГ ФИШ: Рибата. Дар от природата-изключително качествена и безопасна храна предпочитана от всички

Галина Райчева, Управител на консорциум Експо Дубай 2020: Достъпна и качествена храна по света и у нас

Ангел Ангелов – Исторично и здравословно. Спомени за храната

Спорт и здравословно хране с Ренета Свищарова и Димитър Димитров

Димитър Зоров: Колко струва пътят на млякото?

Съвместно с Любословие.БГ представяме видео за здравословния избор на младежи навършили 18 години:

Горчив разговор за сладкия мед и трудностите на един производител в България
Разговор със Светослов Стойков, Дългогодишен производител на мед

За хляба цената и качеството му интервю за Любословие и Фондация За достъпна и качествена храна Мариана Кукушева, председател на Управителния съвет на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС), във връзка с увеличението на цената на хляба и хлебните продукти.

Има ли мляко в млякото? Съвместно с Любословие.БГ и в рамките на рубриката „Говори потребителя“ отговоряме на този въпрос