Сдружение „За достъпна и качествена храна“ Ви кани на
Кръгла маса на тема: „ВЛИЯНИЕ НА ТЕНДЕНЦИИТЕ В ХРАНИТЕ И ТЯХНОТО КАЧЕСТВО ВЪРХУ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР“
СЪС СЛЕДНИТЕ ОСНОВНИ ТЕМИ:
1. ПРИВЛИЧАНЕ НА ТУРИСТИ ЧРЕЗ КУЛИНАРНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ
3. ПАРТНЬОРСТВА МЕЖДУ ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТЬОРИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ
2. НАРАСТВАЩА ПОПУЛЯРНОСТ НА КУЛИНАРНИЯ ТУРИЗЪМ И КАК РЕСТОРАНТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА
4. ВЛИЯНИЕ НА ТЕНДЕНЦИИТЕ В ХРАНИТЕ ВЪРХУ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР
Събитието ще се проведе на 04.07.2024 г., ЧЕТВЪРТЪК от 11:00 в НАЦИОНАЛЕН ПРЕСКЛУБ, БТА гр. София, бул. Цариградско шосе № 9.
Модератор на Кръглата маса ще бъде д-р Андрей Велчев, председател на Сдружението за „Достъпна и качествена храна“.
Участие са потвърдили:
Министерство на икономиката
КЗП
КЗК
С уважение,
Д-р АНДРЕЙ ВЕЛЧЕВ
Председател на Сдружение
„За достъпна и качествена храна“