Сдружение „За достъпна и качествена храна“ Ви кани на
Кръгла маса на тема: „ВЛИЯНИЕ НА ТЕНДЕНЦИИТЕ В ХРАНИТЕ И ТЯХНОТО КАЧЕСТВО ВЪРХУ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР“

СЪС СЛЕДНИТЕ ОСНОВНИ ТЕМИ:

1. ПРИВЛИЧАНЕ НА ТУРИСТИ ЧРЕЗ КУЛИНАРНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

3. ПАРТНЬОРСТВА МЕЖДУ ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТЬОРИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ

2. НАРАСТВАЩА ПОПУЛЯРНОСТ НА КУЛИНАРНИЯ ТУРИЗЪМ И КАК РЕСТОРАНТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА

4. ВЛИЯНИЕ НА ТЕНДЕНЦИИТЕ В ХРАНИТЕ ВЪРХУ ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР

Събитието ще се проведе на 04.07.2024 г., ЧЕТВЪРТЪК от 11:00 в НАЦИОНАЛЕН ПРЕСКЛУБ, БТА гр. София, бул. Цариградско шосе № 9.

Модератор на Кръглата маса ще бъде д-р Андрей Велчев, председател на Сдружението за „Достъпна и качествена храна“.

Участие са потвърдили:

Министерство на туризма
Министерство на икономиката
Университет по хранителни технологии – Пловдив
Българска хотелиерска и ресторантьорска организация
Българска асоциация на заведенията (БА3)
Асоциация на заведенията в България
БАБХ
КЗП
КЗК

С уважение,

Д-р АНДРЕЙ ВЕЛЧЕВ

Председател на Сдружение
„За достъпна и качествена храна“